Twin Towers Remodel

On February 21, 2013 by Hannah Schwartz

Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 17

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 17

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 17

Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 21

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 21

Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 37

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/eld1/eldorado-omaha.com/wp-content/plugins/who-hit-the-page-hit-counter/count_who_hit.php on line 37


Before ImageAfter Image

Here are some before and after pictures of a condo renovation project we completed in December 2012. This condo is near Midtown Crossing in Omaha.

2 - b2 - c

5a6

We added a cabinet mounted microwave to increase the available counter space. The original cabinets were ungainly and high with difficult to access area. The new cabinetry was installed in a more modern fashion to increase usable storage space. A dishwasher was added as the old kitchen did not already have one.

5b 7

We used a concrete wall piece to support the end of the counter run. An undermount stainlesssteel sink with 1/4th negative reveal (with counter tops overlapping the sink edge) was installed.

4 - b 3 - b 4 - c 3 - c8

In the bathroom, we replaced the vanity and added a medicine cabinet to increase the available storage space. An undermount porcelain sink with negative edge reveal was used.